subota, 13. travnja 2013.

ѕвезди

Ме нема никаде
потонав во длабок сон
торнадо од ѕвезди го собори моето тело
сама самотија свири на харфа 
од другата страна на ѕидот
јас ништо не слушам, 
а сепак уживам
о, небесни ѕвезди накитени со тишина 
земете ме во своето безгранично јато...

Nema komentara:

Objavi komentar