petak, 7. lipnja 2013.

моите наречници

Ги мразиш моите наречници
ме прогонуваш со црни мисли
фрлаш анатеми на мојата душа 
уживаш додека ме сопнуваш по стопати
и  не е важно
доброто останува добро
топли се моите очи 
и рацете и денот и животот
ме води судбината 
писмото на моите наречници. 
 
 



Nema komentara:

Objavi komentar