četvrtak, 13. lipnja 2013.

понекогаш недостигаш

Понекогаш недостигаш
и само тогаш посакувам да те вратам 
но ќе биде тоа тажна приказна 
ова е лажно време 
со лажни вредности 
со најмил поглед го пробивам мразот 
зад овие окови 
мора да постои поубав свет
понекогаш малку ми недостигаш
но ќе биде тоа погрешна приказна 
затоа бегам од трошната твоја љубов.

Nema komentara:

Objavi komentar