subota, 29. lipnja 2013.

светлино

Жал ми е што полека те губам 
што секој ден се помалку те имам 
барам начин твоите мрежи
да ги врзам за моето тело 
светлино, 
слетај на мојата дланка
да те вратам назад во моето око 
таму каде што се огледуваат  краците твои.

Nema komentara:

Objavi komentar