utorak, 25. lipnja 2013.

да избегам

Отворете ги сите прозорци
ќе уживам во немирниот ветер
ќе дишам со полни гради 
далечината е мост
ме бакнуваш во чело 
на некој посебен начин 
за тивка разделба што се памти
отворете ги сите врати 
сакам да избегам. 

Nema komentara:

Objavi komentar