petak, 17. siječnja 2014.

за тебе чувам сафири

Беше сакан, а несуден
сега си само добар пријател
ти што ја будиш пролетта во моите мисли
за тебе чувам сафири
кога другите ќе заминат 
ќе останеш ти и твоите топли зборови
повредни од злато
пред да заспијам 
ти праќам телепатски пораки
ти си сакан и посебен
за тебе, само за тебе чувам сафири.

Nema komentara:

Objavi komentar