nedjelja, 2. veljače 2014.

сама на планина

Ќе заминам сама на планина
за да се соочам со своите стравови
сега кога знам дека ниту ме сакаш
ниту ќе бидам твоја
ќе и удрам шлаканица на пијаната ноќ
и на луѓето во неа
ќе заминам сама на планина 
сама во црна перулина. 

Nema komentara:

Objavi komentar