subota, 6. rujna 2014.

помина многу време

Помина многу време 
без да си посакам нешто големо и недостижно
без да се заљубам тинејџерски
без да проколнам непријател
без да излажам од забава 
без да летам во сон 
помина многу време 
колку ли само се променив...

Nema komentara:

Objavi komentar