četvrtak, 4. prosinca 2014.

добри и лоши мисли

Ќе направам мрежи од моите мисли,
ќе ги фрлам на сите континенти,
ќе ги преведам на сите јазици,
ќе ги полевам како цвеќе во градина,
со нив ќе допрам до тебе,
со нив ќе влезам длабоко во себе,
да се запознаам вистински,
за сите лоши мисли прости ми,
за сите добри мисли благослови ме.

Nema komentara:

Objavi komentar