nedjelja, 7. prosinca 2014.

сама

Направив нешто себично, 
те затворив во кутија,
да бидеш само мој,
еден ден и лисјата, 
што ги газам во паркот, 
ќе кренат востание,
ти ќе ја искршиш кутијата, 
и ќе ми побегнеш,
ќе останам опкружена со море од пријатели,
а сепак сама. 

Nema komentara:

Objavi komentar