ponedjeljak, 23. ožujka 2015.

ќе купам време

Ако ми паднеш од небо
не би те ценела
ќе те купам во антикварница
ќе те сместам меѓу најубавите книги
ќе те трошам во празнични денови
ќе те најдам во антикварница
време што трчаш 
во срцето на часовникот.

Nema komentara:

Objavi komentar