četvrtak, 26. ožujka 2015.

простор во вечноста

Побарав простор во вечноста
ја оставив мислата на јавни места
читачот ќе ме пронајде
времето ќе ме процени
а дотогаш ќе го одам
својот тежок пат
својот вечен пат
ќе барам простор во вечноста
мое место со мирис на пролет.

Nema komentara:

Objavi komentar