subota, 18. travnja 2015.

печат од харизма

Непоштедно се дадов себе си 
насекаде оставив печат од својата харизма 
знаејќи дека животот може да се обои 
на најдобар можен начин
дека вистинската љубов нема замена
дека упорноста е највредна особина
што никој не ја вреднува 
оставив печат од својата харизма 
кај сите што ги познавам 
и не добив ништо за возврат
само тишина и звук на стрелки од часовник
што го ораат времето.


Nema komentara:

Objavi komentar