četvrtak, 25. lipnja 2015.

среќа во кутија од кибрит

Излезе среќата од кутија со кибрит
ја научи азбуката на лажните луѓе
се радуваше како дете
ги разубавуваше убавите жени
запали оган за сите нас
и се врати назад во кутијата со кибрит
во големината на своето
минијатурно гнездо.

Nema komentara:

Objavi komentar