ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

кралица на емоциите

Во симетријата на фигурите 
во срцето на боите
во телото  на водата
во градот расплакан од дождови
во психата на луѓето
една е љубовта
те тера да мислиш дека си посебен 
и тогаш кога не си
прави да се чувствуваш моќен
и тогаш кога не си 
една е љубовта
кралица на емоциите. 

Nema komentara:

Objavi komentar