srijeda, 13. rujna 2017.

средба во огледало

Еден ден ќе се сретнеме 
со доза на сомнеж и неверување 
и ќе го премолчиме нашето предавство. 

Ќе го видиш моето уморно лице 
од некој претходен живот 
ќе биде тоа скриен копнеж
средба во огледало. 

Nema komentara:

Objavi komentar