ponedjeljak, 25. rujna 2017.

ќе ни судат

Сврти страница
до вистина напиши чесност
избриши лоши сеќавања. 

Не ми треба љубов без искреност
ниту небо без ѕвезди. 

Чудни се луѓето
ќе ни судат
ако не им судиме. 

Nema komentara:

Objavi komentar