ponedjeljak, 16. listopada 2017.

зошто пишувам?

Ќе го видам своето попладне
пресечено како јаболко на два дела
и ставено во хибербола. 
Некои луѓе
никогаш не сфатија зошто пишувам
не прoчитаа меѓу редови
за да раскажуваат на другите. 
Пишувам за да постојам
и тогаш кога ме нема. 

Nema komentara:

Objavi komentar