srijeda, 8. studenoga 2017.

квази љубов

Кога не ме очекуваш 
ќе дојдам 
со десет различни имиња
со вишок од зборови 
со хаику во зениците
за да ја земам твојата квази љубов. 

Nema komentara:

Objavi komentar