nedjelja, 21. siječnja 2018.

совршениот маж

Во градот каде живеам 
сретнав еден совршен маж
убав во својата скромност
и немаше бурма на раката
никој не го заробил
никому не ја ветил својата љубов. 

Nema komentara:

Objavi komentar