nedjelja, 21. siječnja 2018.

подарена плажа

Пливав во водата со мирис на рузмарин
езерото добиваше форма на коцка
некој ја купил плажата само за мене 
да ја носам во мојот град 
што свети во ноќите. 

Nema komentara:

Objavi komentar