nedjelja, 21. siječnja 2018.

за непријателите

Ако ја купат ноќта
ние ќе го украдеме денот. 

Ако ги запалат нашите села
ние ќе им подариме оган што не се гаси. 

Ако бидат неправедни кон нас
ние ќе ги поразиме со нашата вистина
да не знаат што е што
да не знаат кој е кој. 

Nema komentara:

Objavi komentar